Työhyvinvointi­päivä

”Saimme Jaakon mukaan koko henkilöstön virkistyspäiväämme kokoilemaan kanssamme hyvinvoinnin rakennuspalikoita ja muistuttelemaan supertärkeästä palautumisesta arjenkin keskellä, harjoitusten kera. Jaakko on niin ammattilainen puhuja ja osaava valmentaja, että kriittinen joukkomme otti hänet heti omakseen. Lämpimästi suosittelen – yhtäkin palautetta lainaten: ”Jaakko on ihan pro!””

Sanna-Kaisa Niemelä, Henkilöstö- ja viestintäjohtaja, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

Työhyvinvointipäivä Tuottavan Terveyden kanssa on hymyä arjen keskelle tuova iloinen tapahtuma!

Työhyvinvointipäivän avulla innostat ja inspiroit henkilöstöäsi hyvinvoinnista ja terveydestä huolehtimiseen.

Työhyvinvointipäivään voi kuulua luentoja, keskustelua, työpajoja, hyvinvointimittauksia ja liikuntaa. Sen tarkoituksena on inspiroida osallistujia huolehtimaan aktiivisesti omasta hyvinvoinnistaan. Teorian vastapainoksi päivä sisältää konkreettisia ohjeita arkeen sekä käytännön harjoituksia, joiden tehon huomaa jo heti työhyvinvointipäivän aikana.

”Jos kaipaa jotain vähän erilaista tyky-päivää, jossa saa kerrankin päästää sisäisen lapsensa valloilleen niin silloin Jaakko on oikein hyvä ja varteenotettava vaihtoehto! Järjestimme Jaakon luonnollisen liikkumisen konseptista inspiroituneina ”Olympialaiset kivikauden hengessä”. Ne sisälsivät kaikille soveltuvaa leikkimielistä ja hauskaa liikkumista ihmiselle luontaisia liikkumismuotoja käyttäen. Jaakko osasi sovittaa liikkumisen kaikille sopivaksi osallistujien vaihtelevan taitotason huomioiden. Päivä sisälsi myös luento-osuuden ravinnosta, unesta, liikkumisesta ja muista terveydelle tärkeistä asioista. Palautteessa luentoa kehuttiin uskottavasti perustelluksi, ajatuksia herättäväksi ja mielenkiintoiseksi. Palautteen numeroarvot olivat suurimmaksi osaksi välillä 5-6, asteikolla 1-6.”

Annika Ingo-Vesterinen, Controller, Sibelco

Mittauksista lisää konkretiaa työhyvinvointipäivään

Työhyvinvointipäivään voi tuoda lisää sisältöä yhdistämällä siihen sopivia mittauksia, kuten:
 
  • Firstbeat – hyvinvointianalyysi. Mittaa palautumisen ja stressin tasapainoa sekä unen laatua.
  • Inbody -kehonkoostumusanalyysi. Lihasmassa ja rasvaprosentti antavat kuvan kehon nykytilasta tavoitteiden asettamista ja muutoksen seurantaa varten.
  • Fibion -aktiivisuusanalyysi. Fibion antaa selkeää visuaalisesti esitettyä dataa päivän aktiivisuuden ja passiivisuuden suhteesta. Mittaus ja siitä saatu palaute kannustavat kohti aktiivisempaa elämäntapaa.
 

Firstbeat ja Fibion -mittausten tulokset voidaan esitellä ryhmän keskiarvoina osana päivän ohjelmaa. Niiden tulokset voidaan myös käydä läpi henkilökohtaisen valmennuskeskustelun avulla ennen tai jälkeen työhyvinvointipäivän.

Työhyvinvointipäivässä saatu inspiraatio hyvinvoinnin edistämisestä kannattaa hyödyntää valmennuksen jatkamisella esimerkiksi hyvinvointiprojektin tai pienryhmävalmennusten avulla.

“Työhyvinvointi-iltapäivän aikana keskusteltiin niin stressinhallinnasta, ravinnon merkityksestä jaksamiselle kuin liikunnan roolista arjessa. Antoisaa ja laadukasta valmennusta rytmittivät taukoliikuntatuokiot, jotka jokaisen on helppo ottaa käyttöön myös omalla työpisteellään. Jaakko on erinomainen valmentaja, joka osaa luoda leppoisan ja luottamusta herättävän ilmapiirin. Palaute tilaisuudesta oli poikkeuksetta kiittävää. Suosittelen hyvillä mielin Jaakkoa!”

Mira Björklund, Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta

Työhyvinvointipäivän hinta

SijaintiKaksi tuntiaPuoli päivääKoko päivä
Pääkaupunki­seutu1100 €1400 €2300 €
Etelä-Suomi (200 km Helsingistä)1750 €2050 €2950 €
Muu Suomi2400 €2700 €3800 €

Hinnat sisältävät kaikki matka- ja majoituskulut.

Valitut hyvinvointimittaukset laskutetaan sovitun toteutuksen laajuuden ja sisällön mukaan.

Hintoihin lisätään alv 24 %.