Johtoryhmä­valmennus

”Oma tapani tehdä työtä ja treenata on aina ollut hyvin energinen. Jaakon valmennuksen avulla olen saanut tehostettua palautumistani, mikä on parantanut suorituskykyäni sekä salilla että töissä. Voimatasot ovat kasvaneet ja kehonkoostumus kohentunut. Suosittelen!”

Jarkko Nordlund, toimitusjohtaja, MTV

Johtoryhmät ovat todella kovan paineen alla. Stressin vaikutus suorituskykyyn on merkittävä.

Johtoryhmävalmennus auttaa johtajia saavuttamaan paremman suorituskyvyn ja palautumisen. Näin heidän työnsä tehokkuus ja tulos paranevat entisestään. Valmennuksen avulla voidaan myös ennaltaehkäistä uupumista, sairaslomia ja alentunutta työkykyä.

Arviot toimitusjohtajan vaikutuksesta yrityksen tulokseen vaihtelevat kymmenistä prosenteista muutamiin prosentteihin. Oli luku todellisuudessa mikä tahansa, mitä jos tähän saisi prosentin tai kaksi lisää? Parantuneen tuloksen myötä valmennuksen ROI voi olla helposti satoja prosentteja.
 

Tulos voi parantua myös poissaolojen vähenemisen tai suorituskyvyn laskun välttämisen kautta.

Esimerkiksi mitkä ovat säästöt yrityksellenne, jos kaksi johtoryhmän jäsentä ovat sairastelujen vähenemisen takia molemmat vuoden aikana 10 päivää enemmän täydessä työkunnossa?

Tai kriittisen tärkeä johtaja välttää burn outin?

Valmennus sopii johtoryhmän lisäksi myös muille yrityksen avainhenkilöille ja -tiimeille!

”Valmennus auttaa minua pitämään sekä kropan että pään kunnossa, vaikka teen istumatyötä stressaavassa ympäristössä ja matkustelen. Aiemmin usein oireillut alaselkänikin on ollut täysin kivuton valmennuksen aloittamisesta lähtien.
 
Huippulaadukas valmennus ihan oman työpaikan vieressä on minulle iso luksus arjen ajanhallintaan. Järjestely mahdollistaa täysipainoisen harjoittelun oman kiireisen aikatauluni puitteissa.
 
Treeneissä on aina huippufiilis ja se antaa todella hyvän vastapainon arjen kiireelle!”

Heikki Lempinen, johtaja, Global Ecommerce, Reima

Valmennuksen sisältö

Valmennus sisältää kuntokatsastuksen, yksilölliset harjoitusohjelmat ja viikoittaisen valmennuksen oman valmentajan kanssa.
 
Valmennus alkaa kuntokatsastuksella, jossa kartoitetaan tämänhetkinen terveyden ja hyvinvoinnin tila.
 
Kuntokatsastukseen voidaan valita seuraavia osia:
  • Firstbeat – hyvinvointianalyysi. Mittaa palautumisen ja stressin tasapainoa sekä unen laatua
  • Inbody -kehonkoostumusanalyysi. Lihasmassa ja rasvaprosentti antavat kuvan kehon nykytilasta tavoitteiden asettamista ja muutoksen seurantaa varten.
  • Functional Movement Screen. Kartoittaa liikkumisen nykytilan ja lihastasapainon puolierot sekä mahdolliset liikkumista rajoittavat tekijät.
  • Terveysmarkkerit verikokeella. Yleiskuva terveydestä ja tapaaminen lääkärin tai työterveyshoitajan kanssa tulosten läpikäymiseksi.
  • Polkupyöräergometri. Antaa tiedon nykyisesti fyysisestä kunnosta ja sykerajat harjoittelun suunnittelua varten.
  • Valmentajan haastattelu, jossa kartoitetaan asiakkaan oma kokemus terveyden ja hyvinvoinnin tilasta ja muodostetaan tavoitteet valmennukselle.

Kuntokatsastuksesta saatujen kattavien tietojen perusteella voidaan muodostaa täysin yksilölliset ja juuri kyseiseen tilanteeseen sopivat harjoitusohjelmat.

Harjoitusohjelma ja muut sovitut tavoitteet viedään käytäntöön viikottaisen yhteisen treenin avulla.
 
Harjoittelu tapahtuu yrityksen omalla kuntosalilla, sopimuskuntosalilla tai muussa sovitussa paikassa, esimerkiksi ulkona liikkuen.
 
Seuraamme tuloksia valmennuksen aikana ja toistamme säännöllisesti alkukartoituksessa tehnyt mittaukset valmennuksen vaikuttavuuden todentamiseksi.

”Tuottavan Terveyden johtoryhmävalmennus on todella hyvin suunniteltu. Kattavan alkukartoituksen perusteella luotiin juuri minun tarpeitani vastaava harjoitusohjelma. Myös harjoittelun kokonaiskuormaa seurattiin yhdessä.

Treenissä keskityimme taklaamaan kahta minua selkeästi eniten hidastavaa asiaa, keskivartalon voima ja hallinta sekä liikkuvuusrajoitteet. Harjoittelu alkoi tuomaan heti huomattavaa tulosta ja reilu 4 kuukautta sen aloittamisen jälkeen tein siihen mennessä parhaan aikani triathlonin täysmatkalla!

Valmennus ei ainoastaan tuonut tuloksia lyhyellä aikavälillä, vaan opetti myös kuuntelemaan kehon tarpeita ja ymmärtämään paremmin erilaisia rasitustiloja ja palautumista.

Voin todella suositella valmennusta suorituskyvyn parantamisesta ja palautumisen tehostamisesta kiinnostuneille johtajille!”

Jere Teutari, liiketoimintajohtaja, markkinointipalvelut ja -alustat, Kaleva

”Työpaikan vaihtuessa nykyiseen yritykseen minulle tarjoutui mahdollisuus kokeilla Tuottavan Terveyden valmennuspalveluita.
 
Minulla oli pienoiset ennakkoluulot yleisesti pt-palveluihin ja olin vahvasti sitä mieltä, että jos haluaa itse treenata, niin ei tällaista palvelua tarvitse.
 
Lähdin kuitenkin mukaan enemmän tai vähemmän kollegoideni painostamana ajatuksella ”kokeillaan nyt muutama kerta”. Mielikuvana oli varmaan aikaisemmin kaupallisilta kuntosaleilta jäänyt sellaiseksi, että annetaan etukäteen tehty ohjelma käteen ja sen mukaan sitten lähdetään harjoittelemaan.
 
Yllätys olikin aika iso, kun ensimmäiseksi kyseltiin tarkasti vanhat vammat ja tehtiin liikkuvuustestit. Vammojen ja liikkuvuuden puutteiden ja oman tavoitteen puitteissa sitten suunniteltiin ohjelma, jossa keskityttiin alkuun liikkuvuuden parantamiseen vammat huomioiden ja liikkeiden tekniikat hiottiin huolella kuntoon. Aikaisemmat omat salikokemukset on aina loppuneet siihen, että jossain vaiheessa puutteet liikkuvuudessa ja tekniikassa on aiheuttaneet kipuja ja treenaaminen on pikkuhiljaa hiipunut näiden takia.
 
Jossain vaiheessa harjoittelujaksoa loukkasin nivuseni veneillessä ja omin päin treenatessa olisi tullut pitkä tauko kaikkeen harjoitteluun. Loukkaantumisen jälkeen treenejä muutettiin niin, että vamma otettiin huomioon ja pystyin jatkamaan harjoittelua täysipainoisesti. Tätä en olisi itse osannut tehdä, vaan treeneihin olisi tullut pitkä tauko.
 
Nyt reilun puolen vuoden yhteisen harjoittelun jälkeen voin todeta, että yhteistyö on sujunut loistavasti ja olen todella tyytyväinen palveluihin. Vuosikaudet haitannet polvi- ja olkapääkivut ovat pysyneet poissa ja treenaaminen sujuu taas. Olen myös oppinut syömään enemmän ja ymmärtämään unen ja levon merkityksen, ei pelkästään liikkumisen kannalta vaan yleisen jaksamisen ja hyvinvoinnin osalta.”

Marina Ruohonen, talousjohtaja, MTV

Valmennuksen hinta ja sisältö

Palvelun sisältö muokataan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Ole yhteydessä ja käydään hommiin!