”Tuottava Terveys -yrityksen valmennukset ovat auttaneet johtajiamme, päälliköitämme ja esimiehiämme voimaan entistä paremmin, kehittämään paineensietokykyään ja työskentelemään tehokkaammin. Valmennukset ovat olleet todella pidettyjä ja tuottaneet pysyviä muutoksia. Haluamme panostaa työyhteisöömme, sillä investointi hyvinvointiin maksaa aina itsensä takaisin.”

Ville Lehmuskoski, toimitusjohtaja, HKL

Johtoryhmävalmennus

Johtoryhmävalmennus auttaa johtajia saavuttamaan paremman suorituskyvyn ja palautumisen. Näin heidän työnsä tehokkuus ja tulos paranevat entisestään.
 
Parantuneen tuloksen myötä valmennuksen ROI voi olla helposti satoja prosentteja.

”Oma tapani tehdä työtä ja treenata on aina ollut hyvin energinen. Jaakon valmennuksen avulla olen saanut tehostettua palautumistani, mikä on parantanut suorituskykyäni sekä salilla että töissä. Voimatasot ovat kasvaneet ja kehonkoostumus kohentunut. Suosittelen!”

Jarkko Nordlund, toimitusjohtaja, MTV

Kuinka paljon säästäisitte, jos kaksi johtoryhmän jäsentä olisivat vuoden aikana 10 päivää enemmän täydessä työkunnossa sairastelujen vähenemisen takia?

Tai kriittisen tärkeä johtaja välttää burn outin?

Valmennus sopii johtoryhmän lisäksi myös muille yrityksen avainhenkilöille ja -tiimeille!

“Mielikuvani palveluista oli, että annetaan etukäteen tehty ohjelma käteen ja lähdetään harjoittelemaan. Yllätyinkin, kun ensin kyseltiin tarkasti vanhat vammat ja tehtiin liikkuvuustestit. Reilun puolen vuoden yhteisen harjoittelun jälkeen olen todella tyytyväinen. Vuosikausia haitanneet polvi- ja olkapääkivut ovat pysyneet poissa ja treenaaminen sujuu taas. Olen oppinut syömään enemmän ja ymmärtänyt unen ja levon merkityksen myös yleisen jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta.”

Marina Ruohonen, talousjohtaja, MTV

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus edistää tehokkaasti terveyttä ja suorituskykyä parantavia elämäntapamuutoksia. Pysyvän muutoksen tuovassa valmennuksessa yhdistyvät muun muassa riittävä kesto, yhteinen tekeminen, vertaisryhmän ja valmentajan tuoma positiivinen tilivelvollisuus, riittävän pienet muutokset, positiivinen kannustus ja tuen saaminen.

Valmennus sisältää 8-12 tapaamista viikon tai kahden välein. Tapaamiset sisältävät tiiviin tietopaketin päivän hyvinvointiteemasta, aktiivisen keskustelun ryhmässä ja käytännön kotitehtävän, jonka osallistujat vievät käytäntöön omassa arjessaan ennen seuraavaa tapaamista.

“Neljän kuukauden pienryhmävalmennuksen vaikutukset näkyvät yhä, lähes vuosi valmennuksen jälkeen. Seurasimme valmennuksen aikana muun muassa unta ja arjen aktiivisuutta sekä aloitimme päivittäisen taukojumpan. Osa henkilöstöstä muutti myös ruokavaliotaan. Valmennuksen kustannus oli pieni verrattuna hyötyihin, joita se toi työyhteisöömme esimerkiksi työntekijöiden sitoutumisen, parantuneen jaksamisen ja yhteishengen kautta. Suosittelen valmennusta lämmöllä ihan kaikille!”

Antti Akonniemi, toimitusjohtaja, omistaja, Kisko Labs

Hyvinvointiprojekti

Useamman valmennuskerran mittainen projekti on selvästi yksittäistä luentoa tehokkaampi keino tuoda pysyviä muutoksia osallistujien arkeen.

Hyvinvointiprojekti sisältää luentoja valituista hyvinvoinnin teemoista, kuten ravinnosta, unesta, stressinhallinnasta, liikkeestä tai ajanhallinnasta.

Hyvinvointiprojektiin voidaan ottaa mukaan myös:

  • tilanteeseen sopivaa liikuntaa ja treenejä
  • henkilökohtaista valmennusta
  • työpajamuotoista osallistavaa valmennusta
  • alku- ja loppumittauksia, kuten Firstbeat-hyvinvointianalyysi ja InBody-kehonkoostumusmittaus. Näiden mittausten avulla arvioidaan lähtötaso, luodaan motivaatiota ja todennetaan hyvinvointiprojektissa saavutetut muutokset.

”Suorituspaineet, johtamispaineet ja Volvon edustaminen asiakkaiden edessä vaativat myyjiltä kovaa henkistä ja fyysistä kuntoa. Tuottava terveys on ollut tärkeä yhteistyökumppani tukiessamme Volvo-jälleenmyyjien henkilökunnan henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä suorituskykyä. Palaute on ollut erinomaista!”

Tom von Bonsdorff, myynti- ja markkinointijohtaja, Volvo Car Finland

Työhyvinvointipäivä

Meiltä saat iloisen, innostavan ja inspiroivan ohjelman yrityksesi työhyvinvointipäivään!

Työhyvinvointipäivään voi kuulua luentoja, keskustelua, liikuntaa, hyvinvointimittauksia ja paljon muuta. Hyvinvointiosuuden tarkoituksena on inspiroida osallistujia huolehtimaan aktiivisesti omasta hyvinvoinnistaan. Teorian vastapainoksi päivä sisältää myös konkreettisia ohjeita arkeen sekä käytännön harjoituksia, joiden tehon huomaa jo heti työhyvinvointipäivän aikana.

“Työhyvinvointi-iltapäivän aikana keskusteltiin niin stressinhallinnasta, ravinnon merkityksestä jaksamiselle kuin liikunnan roolista arjessa. Antoisaa ja laadukasta valmennusta rytmittivät taukoliikuntatuokiot, jotka jokaisen on helppo ottaa käyttöön myös omalla työpisteellään. Jaakko on erinomainen valmentaja, joka osaa luoda leppoisan ja luottamusta herättävän ilmapiirin. Palaute tilaisuudesta oli poikkeuksetta kiittävää. Suosittelen hyvillä mielin Jaakkoa!”

Mira Björklund, Säätiöiden ja rahastojen neuvottelukunta

Yritysluento

Työhyvinvointiluennoistamme saat inspiraatiota muutokseen, ratkaisuja arjen ongelmiin ja konkreettisia keinoja lisätä omaa hyvinvointia.

Luentomme saavat poikkeuksetta kiitosta ja hyvää palautetta!

Luennot onnistuvat sujuvasti myös englanniksi.

”Jaakko piti asiakasillassamme hyvinvointiluennon, jossa käytiin selkeästi läpi mitä kiireisen yrittäjän pitäisi huomioida arjessaan oman jaksamisensa ylläpitämiseksi. Luento tarjosi tietoa ja konkreettisia, matalan kynnyksen toimenpidevinkkejä. Jaakon vahva asiantuntemus yhdistettynä rentoon luennointitapaan oli pidetty ja saimme paljon positiivista palautetta asiakkailtamme.”

Mira Merikanto, Tilitoimisto Sukkela