Etälähivalmennus™

Elämme koronaviruksen myötä täysin poikkeuksellista aikaa työelämässä. Myös meillä Tuottavalla Terveydellä on siirrytty lähivalmennuksista etävalmennuksiin. Vähentämällä sosiaalista kontaktia hidastamme koronaepidemian leviämistä ja annamme terveydenhuollon ammattilaisille aikaa.

Samalla on välttämätöntä pitää huolta yrityksistä ja ihmisistä, jotka yrityksiä pyörittävät. Taloudellinen toimeliaisuus ei saa pysähtyä.

Nainen lankuttaa etätöissä

Olemme Tuottavan Terveyden ammattilaisten kanssa kehittäneet ratkaisuksi Etälähivalmennus™ konseptin, jonka avulla varmistamme avainhenkilöiden toimintakyvyn myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Etälähivalmennus™ sisältää yhden tunnin henkilökohtaisen valmennuksen joka viikko. Etälähivalmennus™ tehdään etäyhteyden kautta (WhatsApp, Skype, Teams) harjoitteluvälineillä, jotka toimitetaan jokaiselle valmennettavalle kotiin osana valmennuspakettia.

Useissa tutkimuksissa on huomattu, että yksi etätyön stressaavimmista asioista on taukojen puuttuminen. Taukoja ei etätyössä luontaisesti sisälly päivään kun töitä tehdään kotoa käsin eikä työyhteisö ole koolla. Tuottava terveys Etälähivalmennus™ varmistaa, että päivärytmi säilyy ja ainakin kerran viikkoon tulee tehtyä kuntoa ja mieltä kohottava treeni ammattilaisen henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Etälähivalmennus™ myydään 2kk aloituspakettina.

Paketti sisältää:

  • 60 min treenin valmentajan kanssa kerran viikossa
  • Korkealaatuiset harjoitteluvälineet kotiin toimitettuna (jumppamatto, vastuskuminauha, putkirulla)
  • Viikkokirjeen, josta saat vinkkejä hyvinvoinnin tukemiseksi etätöissä ollessa

Aloituspaketin hinta on 845€ + alv 24 %

Jatkokuukaudet 380€ + alv 24 %.

Let’s do this! Anna meidän auttaa sinua ja yrityksesi avainhenkilöstöä voimaan hyvin myös tässä poikkeustilanteessa.

Ota yhteyttä jaakko@tuottavaterveys.fi tai 045 633 9379